Home » Retour

Retourneren van artikelen

 
Retourprocedure
Wanneer je artikelen terug wilt sturen, moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling worden aangemeld bijLagecamppets. Daarna zal je alle benodigde informatie toegestuurd krijgen, maar deze info kan je hier ook alvast kan lezen!
De artikelen moet in de oorspronkelijke staat en verpakking terug worden gestuurd. Het volgende komt bijvoorbeeld niet in aanmerking voor de ruil- en retourregeling:
Artikelen die niet binnen 14 dagen zijn aangemeld bij Lagecamppets
Artikelen die na het aanmelden niet binnen 14 dagen zijn verzonden
Houdbare artikelen
Artikelen die speciaal voor de klant gemaakt of besteld zijn
Gebruikte artikelen
Beschadigde artikelen
Artikelen waarvan de originele verpakking ontbreekt, of onbruikbaar is
Onderstaand retourformulier krijg je via de mail toegestuurd. Druk het formulier af, vul het in en stop het bij de artikelen die terug gestuurd moeten worden. Pak de artikelen goed in zodat ze onderweg niet kunnen beschadigen en daarna kan het pakket op de post! Doe dit in elk geval binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour. De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant. Het beste is om het pakket met Track&Trace code te verzenden zodat je altijd aan kan tonen dat je het artikel daadwerkelijk hebt verstuurd en bij duurdere pakketten kan het zelfs verstandig zijn om voor verzekerd verzenden te kiezen.
Na ontvangst van de retourzending zal Lagecamppets bekijken of het product in goede staat is en of het inderdaad teruggenomen kan worden. Als alles in orde is wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk (vaak nog dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 14 dagen) terug gestort. Neem altijd eerst even contact op met Lagecamppets als je gebruik wilt maken van de ruil- of retourregeling.