Home » Kat » Kattenmand

Kattenmand

Katten lijken niets anders te doen dan slapen en rusten . Natuurlijk wordt ons beeld vertekend doordat we onze kat vooral overdag zien, terwijl de kat een nachtdier is dat 's nachts actief zijn  Katten slapen veel en ze slapen ook goed, ze leggen zich neer en gaan een heerlijk tukkie doen.

Katten zijn over het algemeen eigenwijze dieren. Er wordt een mooie  mand aangeschaft voor je kat en vervolgens gaat uw kat gewoon tussen het oud papier slapen. Bij Lagecamppets geven we het gewoon toe: katten zijn niet te peilen. Maar tóch kan een kattenmandje wel succes vol zijn. Zorg er dan wel voor dat het mandje op de goede plek staat: warm en beschut. Een goede mand op een goede plek zal zeker in de smaak vallen bij uw kat!

Lagecamppets
De online dierenwinkel zijn wij, en dat betekent dat wij altijd open zijn, altijd bereikbaar, Bestellen kan bij ons wanneer u maar wilt. Uw huisdieren zijn er natuurlijk ook altijd, dan is het prettig om ons te kunnen raadplegen als u informatie zoekt over uw huisdier, of als u iets wilt bestellen wat u snel wilt hebben. Wij gaan dan voor u aan de slag. Dat is het grote voordeel van de online dierenwinken Lagecamppets. we staan altijd voor uw huisdier klaar!