Home » Evenement/wandeling

Evenement/wandeling

Evenementen bij www.zwemvijver.nl

24 Juni  Beagledag

 

21 juli Senioren honden middag

Heb je een hond die de actiefste tijd van zijn leven alweer achter zich heeft en je zou graag een keertje naar de zwemvijver willen komen, dan is deze dag iets voor jullie. De senioren leeftijd verschilt per hond. En daarom laten we het aan jullie als baasjes over om te beslissen of je hond inmiddels een senior is. Honden die blind zijn, slecht zien, of horen passen hier ook prima tussen. De snelle actieve honden zijn namelijk thuis en daar hebben ze dus geen last van.
Tijdens deze middag zullen er een aantal standhouders op het terrein aanwezig zijn die van toegevoegde waarde zijn voor jullie als senioren honden eigenaren. www.hondenzwemvijver.nl

 

28 juli Chihuahua dag

Heb je een Chihuahua? Dan ben je op 28 juli van harte welkom tijdens de themadag bij de hondenzwemvijver. Je kunt tijdens deze dag gezellig met andere Chihuahua eigenaren praten en je hond met andere Chihuahuas laten spelen. Daarnaast zullen er een aantal standhouders op het terrein aanwezig zijn die van toegevoegde waarde zijn voor jullie als Chihuahua eigenaren.
Als je naast een Chihuahua ook nog een ander soort hond hebt, dan mag deze wel meekomen. We vragen je in dat geval wel op te letten dat deze hond het spel tussen de andere Chihuahua's niet verstoort.
5 augustus Mops honden dog
Heb je een Mops hond? Dan ben je op 5 augustus van harte welkom tijdens de themadag bij de hondenzwemvijver. Je kunt tijdens deze dag gezellig met andere Mops hond eigenaren praten en je hond met andere Mops honden laten spelen. Daarnaast zullen er een aantal standhouders op het terrein aanwezig zijn die van toegevoegde waarde zijn voor jullie als Mops hond eigenaren.
Als je naast een Mops hond ook nog een ander soort hond hebt, dan mag deze wel meekomen. We vragen je in dat geval wel op te letten dat deze hond het spel tussen de andere Mops honden niet verstoord.

25 augustus geadopteerde zwerfhonden dag

Heb je een zwerfhond uit het buitenland geadopteerd? Dan ben je op 25 augustus van harte welkom tijdens de themadag bij de hondenzwemvijver. Je kunt tijdens deze dag gezellig met andere eigenaren van geadopteerde zwerfhonden praten en je hond met anderen laten spelen. Daarnaast zullen er een aantal standhouders op het terrein aanwezig zijn die van toegevoegde waarde zijn voor jullie als adoptie eigenaren.
Als je overweegt een hond te adopteren uit het buitenland, dan is deze dag ook uitermate interessant. Al is het maar om van de ervaringen van anderen te leren.

 

22 september Herder dag

Heb je een Herder? Dan ben je op 22 september van harte welkom tijdens de themadag bij de hondenzwemvijver. Je kunt tijdens deze dag gezellig met andere Herder eigenaren praten en je hond met andere Herders laten spelen. Daarnaast zullen er een aantal standhouders op het terrein aanwezig zijn die van toegevoegde waarde zijn voor jullie als Herder eigenaren.
Als je naast een Herder ook nog een ander soort hond hebt, dan mag deze wel meekomen. We vragen je in dat geval wel op te letten dat deze hond het spel tussen de andere Chihuahua's niet verstoort.
Onder de Herder vallen o.a.: Duitse Herder, Australian Shepherd, Groenendaler, Hollandse Herder, Mechelse Herder, Pyrenese Herdershond enz. De volledige lijst met herders vind je hier.

 

30 september Bordercollie dog

Heb je een Bordercollie? Dan ben je op 30 september van harte welkom tijdens de themadag bij de hondenzwemvijver. Je kunt tijdens deze dag gezellig met andere Bordercollie eigenaren praten en je hond met andere Bordercollies laten spelen. Daarnaast zullen er een aantal standhouders op het terrein aanwezig zijn die van toegevoegde waarde zijn voor jullie als Bordercollie eigenaren.
Als je naast een Bordercollie ook nog een ander soort hond hebt, dan mag deze wel meekomen. We vragen je in dat geval wel op te letten dat deze hond het spel tussen de andere Bordercollies niet verstoord.