Home » Even voorstellen

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen

Ik ben Rianne van den Berg  woon achtend in het heerlijke dorp tussen de Maas en de Waal Boven- Leeuwen samen  met Joost en dochter Lieke.

Natuurlijk niet te vergeten onze Beagle s Chilo ,Tosca  Bica en Flip( kruising kooiker/ boerenfox) .

Ons hele leven  wordt door onze Beagle s bepaald zelf ga ik nooit op vakantie want zonder onze 4 voeters  is mijn leven niet compleet.

Op onze andere website  www.lagecamp.nl  kunt u veel meer liefde vinden over onze Beagle s 

Verder zijn we ook nog actief in het herplaatsen van  honden die een nieuw mandje zoeken op www.hondenherplaatsinglagecamp.nl

Deze web shop geef mij al de voldoening en  is ons werk compleet.

 

 

 

 

 

 

Ik zie Lagecamppets als een feel good-webshop, gespecialiseerd in gadgets en speelgoed en manden waaronder Hunter voor honden en katten.

Mensen moeten gelijk merken dat ze kwaliteit krijgen: dat gevoel als je een luxe boetiek binnenstapt met de leuke spulletjes en de exclusiviteit, maar ik vind het ook heel belangrijk dat ze zich welkom

voelen. Een soort van verwennerij voor jezelf en je huisdier.

Klanten moeten het gevoel hebben dat ze echt gezien worden als individu en niet als het zoveelste nummertje, zodat ze merken dat ik iedere klant waardeer.
Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om je te informeren, zowel online of op evenementen.

Ik test bijvoorbeeld speelgoed, zodat ik je zo goed mogelijk kan adviseren en ik vertel graag over het belang van spelen, wat het beste speelgoed is en de tofste gadgets zijn.

Op kaart

Lagecamppets,

Willibrordusstraat 31,

6657 BL, Boven-Leeuwen.