Home » Blog » Top 3 honden speeltjes

Top 3 honden speeltjes

Gepubliceerd op 14 maart 2018 20:05

Honden hebben altijd hun een voorkeur voor een speeltje.
De een hond houdt van ballen en de ander is gek op zijn frisbee.
Lagecamppets heeft een top 3 van favorieten hondenspeeltjes

Top 3

Honden speeltjes

Honden zijn energiek, nieuwsgierig en actief. Ze hebben het nodig om veel te spelen. Doen ze dit niet, dan kunnen ze zowel fysieke als mentale energie slecht kwijt. Dit kan op den duur leiden tot probleemgedrag. Met verschillende speeltjes kan de hond worden beziggehouden en bovendien getraind worden.

1
Kong Kauwbot Hondenspeelgoed

Kong speeltjes worden vandaag de dag veel gebruikt voor grotere, sterke honden en wordt aanbevolen door dierenartsen, therapeuten en trainers. Dit omdat het een zeer geschikt kauwspeeltje is voor de hond door zijn vorm en volgens de makers, ‘onverwoestbaarheid’.

Kong-1.png 

2

Bionic Urban Stick 

Bionic Rubber is een revolutionair materiaal wat het agressieve speelgedrag van de meeste huisdieren kan weerstaan. De Bionic producten worden al jarenlang getest in dierenasielen en pensions in de Verenigde Staten. Door het maken en verwoesten van ontelbaar veel samples, weten we dat het Bionic Rubber het agressieve speelgedrag van de meeste huisdieren kan verdragen.

 2ac67577191d7b01a56fd0f1063dc57c15a6cfde-3.jpg


3

Mini Mover Strategisch Spel 

Een bordspel voor gevorderden: door de lades met behulp van de lussen te openen dan wel omstebeurt kegel en schuif te bewegen, komt de hond bij zijn beloning
bordspel met 2 kegels en diverse kleine kommetjes en lades.
door de kegel als stopper te gebruiken, kan de moeilijkheidsgraad worden opgeschroefd.

naamloos4-1.png


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.