Home » Beagle herplaatsing

 Honden Herplaatsing

Voorwaarden bij Herplaatsing

Agressieve honden worden niet op onze site geplaats.
De vraagprijs voor de hond gaat in overleg met de eigenaar.(geen extreme bedragen anders wordt u verwijderd van onze site)
Proeftijd
De eigenaar en de nieuwe eigenaar spreken een proeftijd af van 1 week om te onderzoeken of er tot definitieve plaatsing kan worden overgegaan. Ook kan worden afgesproken wie in deze proeftijd verantwoordelijk is voor de kosten van het voer, eventuele dierenartsenkosten, enz.
Beiden hebben het recht de mogelijke plaatsing ongedaan te maken waarbij gesteld kan worden is de eigenaar altijd verplicht is de hond onvoorwaardelijk en onmiddellijk terug te nemen mocht de plaatsing niet lopen volgens plan.
Verantwoordelijkheden
De eigenaar die de hond herplaatsen blijft voor de periode waarin de hond op proef is volledig eind verantwoordelijk voor de hond.
De nieuwe eigenaar verplicht zich de overeengekomen afspraken met de eigenaar na te komen en na ontvangst van het registratiebewijs de hond te laten her -registreren op naam van de nieuwe eigenaar.

Bij herplaatsing vragen een vergoeding voor bemiddeling voor de herplaatsing.
Vraag er naar bij plaatsing op onze site.

Bruno 7 jaar  

Bruno 7 jaar
Bruno is een lieve, eigenwijze en vrolijke beagle van 7 jaar oud.
Wij hebben Bruno vanaf pups af aan (8 weken). We zijn direct begonnen met puppy training en hoewel hij zijn karakter niet verborgen kon houden (eigenwijs) deed hij toch aardig mee met de rest. In het begin sliep Bruno tijdens de nachtelijke uren in zijn bench, zodra hij wakker was begon hij te piepen en wilde hij er uit. Tijdens ons werk overdag bleef Bruno alleen thuis en merkte we al snel dat hij moeite had om alleen thuis te zijn, dit uitte hij dan in bijvoorbeeld; krabben aan de deur/muur, kussens kapot maken, heftig kwijlen en janken. Diverse manieren hebben we gebruikt om Bruno van zijn verlatingsangst af te helpen, wij hebben hem in de bench gedaan overdag, wij hebben homeopatische druppels gehaald, een honden trainer in huis gehaald en als laatste wanhoopspoging hebben we een anti blaf band gekocht. Helaas heeft niets hiervan geholpen om hem van zijn verlatingsangst af te helpen. Toch besloten we om hem niet weg te doen omdat hij erg lief is en heel sociaal en hij erg goed op kon schieten met onze oudste zoon. Daarom kozen wij er voor om Bruno naar een dagopvang te brengen, hier was hij dan gehele dag buiten en vermaakte hij zich opperbest. Echter kregen wij nog een gezinslid erbij en hierdoor zijn wij gaan verhuizen. Omdat wij verhuisde van een appartement naar een woonhuis hadden wij de hoop dat Bruno van zijn verlatingsangst af zou komen. We proberen onze afwezigheid af te stemmen met familie zodat er altijd iemand is die op Bruno kan passen maar wij beseffen dat het erg veel gevraagd is van iedereen. Het is niet altijd mogelijk en hierdoor moet Bruno soms noodgedwongen alleen thuis blijven. Nu hebben we een hondenluik en kan hij lekker van binnen naar buiten gaan alleen merken we dat hij nog steeds verlatingsangst heeft. Daarom hopen wij dan ook dat hij een huisje gaat vinden waar hij veel buiten is, lekker kan ravotten met andere honden en hij de aandacht krijgt die hij verdient. Want buiten zijn verlatingsangst is het echt een schat van een beestje, gaat goed met katten om (erg speels), kan goed met andere honden overweg, kan los lopen, luistert voor een beagle erg goed en bovendien is hij heel lief voor kinderen. Bruno is ook gecastreerd. Als wij thuis zijn ligt hij vaak lekker in zijn mand en is hij erg rustig maar hij is goed uit de tent te lokken om samen lekker te spelen